De bakbar

De bakbar is hét mobiele taarten evenement op lokatie. We bakken live midden tussen de gasten smakelijk en prachtig opgemaakte taarten en hapjes. De bakbar is eigenhandig ontworpen en ontwikkeld speciaal om op locatie een taartenfeest te maken. Wij zijn enthousiast over het maken van authentieke taarten en nemen geïnteresseerden mee in de bereiding van al dat lekkers.

Zo werken wij

De bakbar zorgt voor een gastvrije onthaal van de gasten. De zoete geuren van verse taart uit de oven zorgen binnen een mum van tijd voor een vrolijke sfeer van de gasten. Bakken is hip, taart maakt blij en echte aandacht voor mensen en eten is belangrijk!

Specials

Omdat de bakbar het liefst werkt met streekproducten en seizoensproducten zijn de taarten ontzettend (di)vers. Zo wordt er o.a. gebakken met chocola, noten en seizoensfruit. We zorgen elke keer voor iets speciaals.

Live

De bakbar bakt tussen de gasten en de enthousiaste bakkers delen graag alle ins, outs, tricks en baktips. Ze mixen het deeg, glazuren de taarten, smelten de chocolade en doen -en public- ‘de kers op de taart’.

Leftovers

Mochten er nog wat stukjes taart over zijn, dan laat de bakbar die graag achter voor de volgende dag of zij geeft ze ingepakt mee aan de gasten. No-waste! Mensen blij maken met restantjes goede taart, dat maakt gelukkig!